Inflyttningsfest på Grantoppen

      På schemat för gårdagen stod – inflyttningsfest i radhuset.
Målet var såklart att vara färdiga med renoveringarna till dess och hade det varit så hade det varit en dröm. Nu har vi, sedan ungefär en månad tillbaka, fastnat i renoveringen av Vilmas rum. Det blev för mycket, allt måste ner och allt måste göras om på en nivå som vi visste skulle bli tuff, men det tog musten ur oss. Så vi stängde dörren och nu har den varit konstant stängd sedan dess.
Vi måste ta tag i det, det skulle verkligen vara en sten som skulle försvinna då. Men ja, inte idag.

      Inflyttningsfest var det ja. Och trevlig var det, om än väldigt stressig för min del. Det känns som att jag var i min egen bubbla och bara stressade. Jag hann knappt prata med Arilds eller Isabellas föräldrar innan jag var tvungen att åka hem till mina föräldrar och lämna Vilma.
För att vid 18-tiden hade jag utlovat bål/drink enligt inbjudan.

      Så jag körde hem Vilma, mötte upp Johan och åkte tillbaka.
Mötte då mina älskade ’’barnfamiljs-vänner’’ på parkeringen och växlade några snabba ord, det hade blivit mer eller mindre kaos så att dom hade bestämt sig för att åka hem innan middagen.
Så mitt stressande att få maten färdig i lagom tid var förgäves, skämtåsido. Men jag fick så dåligt samvete! Och efter det bestämde jag mig för att INTE stressa mer den dagen. Och det gick sådär. Helt ok ändå för att vara mig ;-).

      Alkoholen flödade, mitt mål var att supa ner alla så att dom inte märkte att det var Många av våra närmaste vänner som hoppat av, tappade räkningen på hotshots och tequila.
Det var såklart tråkigt att varken Nicklas närmaste/äldsta eller mina närmaste/äldsta var med, men det var väldigt lyckat ändå. 

 
0 kommentarer